Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2020. február 18.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Ki lesz az év önkormányzati vagyongazdálkodója?
A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közös pályázata

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatástudományi Kara és a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. pályázatot hirdet „Az év önkormányzati vagyongazdálkodója 2012" cím elnyerésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2013. március 24. A díj ünnepélyes átadására április 11-12-én, a IV. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferencián kerül sor.


Idén - szakítva az eddigi hagyományokkal - olyan helyi önkormányzatok és/vagy társulások pályázatát várják a szervezők, amelyek a legjobb megoldásokat dolgozták ki a gazdasági válság időszakában. Így például olyan, más települések számára is példaértékű konstrukciót alakítottak ki, amellyel biztosítani tudják az önkormányzat és önkormányzati háttérintézmények működését, a települési foglalkoztatottak létszámának fenntartását, megakadályozzák a munkanélküliek számának növekedését, munkahelyteremtő beruházások megvalósítását, a helyi települési gazdálkodás fellendítését (mondjuk a lakosság illetve a helyi kkv-k bevonásával).

Egy pályázó több megoldás, kezdeményezés bemutatásával, ,,projekttel"' is pályázhat. A kiírók a pályázati anyagokat bizalmasan kezelik, azok csak a szakmai zsűri tagjai számára lesznek hozzáférhetőek. 

A pályázat kötelező tartalmi elemei:
1. A pályázó adatai (az önkormányzat vagy társulás neve, székhelye, a résztvevő munkatársak bemutatása)
2. A ,,projekt"' leírása
3. Egyéb dokumentumok, amelyek a pályázó megítélése szempontjából fontosak lehetnek, és a pályázó eredményeit bizonyítják (például díjak, elismerések, publikációk, sajtóanyagok) 

A pályázat benyújtásának határideje:
2013. március 24., 24:00

A pályázati anyag (a csatolt dokumentumok nélkül) legfeljebb 10 gépelt oldal terjedelmű lehet (Times New Roman betűtípus, 12-es méret, 1,5 sorköz). A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a boros.anita@uni-nke.hu címre. Az E-mail tárgya: „Pályázat" legyen. Javasolt formátum: MS Word vagy PDF, illetve a mellékletek esetében TIFF vagy JPG is.

A kísérő levélben a pályázónak nyilatkoznia kell arról, hogy a pályázat eredményétől függetlenül be kívánja-e ,,projektjét'" mutatni egy 10 perces előadás keretében a IV. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferencián. 

A pályázatok formai (a kiírási feltételeknek való megfelelés, illetve külalak, tagolás, érthetőség) és tartalmi (feladat kifejtése, elérendő célok definiálása, szükséges erőforrások, közreműködő szervezetek, kimeneti mutatók, elérendő célok teljesülése, az eredmények fenntarthatósága, társadalmi hatás, nyilvánossági munka) szempontok alapján kerülnek elbírálásra.

A legjobb megoldást emlékplakettel díjazzák, és az első tíz pályázó megoldási javaslatát egy tanulmány formájában közzéteszik (amennyiben a pályázó ahhoz hozzájárul). A díj ünnepélyes átadására április 11-12-án, Budapesten, a IV. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferencián kerül sor (http://www.vagyongazdalkodas.hu/).

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2020 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu