Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2020. augusztus 12.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Közös rendőrőrsöt avattak Badacsonytomajon
A kormány ígérete szerint a ciklus végére minden településen lesz rendőr

„A rend a legfontosabb közösségi érték, a boldogulás alapfeltétele" - hangsúlyozta az Kontrát Károly, a Belügyminisztérium államtitkára Badacsonytomaj és Révfülöp közös rendőrőrsének avatásán, július 1-jén, Badacsonytomajban. Az államtitkár kiemelte, hogy a Nemzeti Ügyek Kormánya az elmúlt egy évben mind létszámát, mind technikai felszereltségét tekintve megerősítette a rendőrséget.


Kontrát Károly elmondta, hogy közrend és közbiztonság javítása a kormány és az önkormányzatok kölcsönös együttműködésén alapszik. Különösen jó példa erre a Badacsonytomajban felavatott új rendőrőrs, amely lehetővé teszi, hogy a rendőrség a térségben gyorsabban reagáljon és lépjen fel bűnelkövetőkkel szemben.

Mint a kormany.hu tudósításából kiderül, a térségben szolgálatot teljesítő rendőrök mellett egyébként július 4-től a nyári szezon kezdetére tekintettel a Készenléti Rendőrség is szolgálatot teljesít a területen.

Az államtitkár köszönetet mondott az önkormányzat áldozatvállalásáért és elmondta, bízik abban, hogy a Révfülöptől Badacsonytomajig terjedő területen javulni fog a közbiztonság, valamint, hogy az önkormányzattal és polgárőrséggel való együttműködés, amelynek nagyon fontos szerepe van a rendőrség munkájában, tovább folytatódik. Kontrát Károly arról is beszélt, hogy a kormány ígéretének megfelelően a ciklus végére minden településen lesz rendőr.

Lasztovicza Jenő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke köszöntőjében elmondta: azért is fontos, hogy az új rendőrőrs Badacsonytomajban épült fel, mert ugyanitt működik a tűzoltóság is, a rendőrök és a tűzoltók együttes fellépése a balesetek és káresemények során pedig elengedhetetlen. Fokozottan igaz ez a nyári időszakra, amikor turisták érkeznek a balatoni üdülőkörzetekbe.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2020 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu