Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2020. június 7.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Kedvcsináló a közszolgálathoz az új generációnak
Idén második alkalommal rendeznek Kormányzati Karrier Expo-t

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium október 15-én második alkalommal is megrendezi a Regeneráció - Kormányzati Karrier Expót a Millenárison. A közigazgatás fiatalosítása, a fiatalok bevonása, a „Regeneráció” kezdeményezője Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, aki szerint a magyar közigazgatás megújításához nagy szükség van a jól képzett, dinamikus fiatalokra.


A Regeneráció eseményeinek célja, hogy az érdeklődő diákok és pályakezdők közvetlen élményekkel nyerjenek betekintést a közigazgatási, közszolgálati pályába, és így valós alternatíva legyen számukra a közszolgálati életpálya. A második Kormányzati Karrier Expóra látogatók személyesen találkozhatnak majd az egyes minisztériumok, államtitkárságok vezetőivel, és beszélgethetnek a közigazgatásban dolgozó fiatalokkal is.

A hagyományokhoz híven az expo egyben nemzedéki konferencia lesz, ahol egész napos kerekasztal beszélgetés-sorozat várja az érdeklődőket. Mindemellett a kormány ismét meghirdeti a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjat, amelynek keretében ismét 150 fiatal kap lehetőséget arra, hogy az Európai Unióban szerezzen szakmai gyakorlatot. A tavalyi expón meghirdetett ösztöndíj első nyertesei ezekben a hónapokban éppen több hónapos külföldi gyakorlatukat töltik valamely uniós tagállam intézményében.

Az idei Regeneráció újdonsága, hogy immár a közigazgatás Budapesten kívüli „bástyáival”, a megyei kormányhivatalok munkájával is megismerkedhetnek a résztvevők, amelyek nagy lehetőséget jelentenek a vidéki, és közszolgálati pályájukat otthonuk közelében elképzelő fiataloknak – olvasható a kormányzati portálon.

A második Regeneráció – Kormányzati Karrier Expo október 15-én, szombaton 10 és 16 óra között várja a látogatókat a budapesti Millenáris Park „B” épületében.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2020 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu