Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2019. május 25.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Ismét lesz Magyar Polgármesterek Világtalálkozója
Részletes program és regisztráció február végétől

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) június 29-30-án immár kilencedik alkalommal rendezi meg a Magyar Polgármesterek Világtalálkozóját a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában, ahova közel félezer magyar polgármestert vár az anyaországból, és határon túlról, lehetőséget teremtve a szakmai konzultációra, valamint a kapcsolatok felvételére és azok ápolására. A rendezvény Magyar Szabadság Napja ünnepi előadásával zárul.


A MÖSZ a Világtalálkozón két plenáris és három szekcióülés megtartását tervezi, arra törekedve, hogy az ülések napirendjén a legaktuálisabb, a polgármesterek számára a legnagyobb érdeklődésre számot tartó témák szerepeljenek. Hogy ez valóban így legyen, a szervezők várják a polgármesterek ezzel kapcsolatos javaslatait, úgy a témakörre, mint az előadókra vonatkozóan. A Világtalálkozó idén a június 30-án 20:30 órakor kezdődő Magyar Szabadság Napja ünnepi előadásával zárul.

A részletes programot február végétől lesz elérhető a MÖSZ honlapján (http://www.moszlap.hu/), illetve a Magyar Polgármester internetes oldalán (http://www.magyarpolgarmester.hu/). A korábbi Világtalálkozókról készült beszámolók, valamint képek a http://www.moszlap.hu/ oldalon szintén megtalálhatók.

A konferencián való részvétel - a korábbi évekhez hasonlóan - a határon túli települések számára ingyenes, anyaországi önkormányzatok számára várhatóan 37 000 Ft,- +ÁFA (MÖSZ tagok számára 32 000 Ft,- + ÁFA). A díj magában foglalja a két napos konferencia minden eseményén - beleértve a fogadásokat, étkezéseket, kulturális programokat - való részvétel költségét. A szállás költsége minden esetben a résztvevőt terheli.

A regisztrációra február végétől nyílik majd lehetőség, ugyanakkor a szervezők kérik, hogy az előkészületek megkönnyítése érdekében előzetes részvételi szándékokat jelezni szíveskedjenek a mosz@godollo.hu e-mail címen, illetve a +36-28/529-254, +36-28/529-255

faxszámokon.

MP

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2019 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu